12 Års Produktgaranti​

Skandinavisk Design​

Brandskydedør

En brandskydedør gør det muligt at skabe en brandsikker dørløsning på steder hvor der enten ikke er plads til en større udadgående løsning, eller hvor der kræves noget mere fleksibelt, end en traditionel dør. Vi kan levere brandskydedøre i mange forskellige designs, og med både manuelle og automatiske lukkesystemer. Kontakt os om din brandskydedør i dag!

En brandskydedør er en skydedør med indbygget brandsikring. Derved kan den modstå flammerne i længere tid end en almindelig skydedør. Typisk kan du bestille brandskydedøre, der kan holde til direkte ild og varmepåvirkning i op til 30 minutter.

Fås i mange forskellige udformninger

Brandskydedøre fra Eclisse Scandinavia kan fås i mange forskellige udformninger og designs. Alle leveres i høj kvalitet, der holder både til hverdagens brug, og hvis der en dag skulle blive brand. Finish på dørene er også i top, så de ser flotte og professionelle ud, passer til omgivelserne og er lette at gøre rent.

Alt i alt får du med en brandskydedør fra Eclisse Scandinavia en skydedørsløsning, der er er præsentabel og anvendelig i hverdagen, og yder den højst tænkelige sikkerhed i forbindelse med brand.

Fås med flere forskellige lukkesystemer

Brandskydedørene kan leveres med flere forskellige lukkesystemer, både manuel luk, konstant selvluk og ABDL- og andre former for automatiske lukkesystemer. Automatisk BrandDørsLukning (ABDL) giver den mindst problematiske og mest sikre anvendelse af skydedøren i hverdagen. Men til f.eks. toiletter og andre steder, hvor det er praktisk, kan systemer med konstant selvluk også give en høj grad af sikkerhed.

Et brandkrav i mange offentlige bygninger

Branddøre eller brandskydedøre er et krav i de fleste offentlige bygninger, som f.eks. hospitaler, institutioner og så videre. Men også private og virksomheder kan med fordel installere brandskydedøre, så bolig eller erhvervslokaler kan opdeles i flere separate brandzoner.

Derved bliver det nemmere at afgrænse branden. Det kan være med til at mindske skadernes omfang. Samtidig bliver slukningsarbejdet lettere, da indsatsen kan koncentreres om et mindre område af de berørte bygninger.

Hvor kan du med fordel anvende brandskydedøre

Ligesom med almindelige skydedøre, giver det god mening at anvende brandskydedøre på steder, hvor der enten ikke er plads til, eller hvor det ikke er hensigtsmæssigt med en almindelig branddør.

Det kan f.eks. være ud til trange gangarealer, hvor en almindelig branddør nemt vil være i vejen, hvis den åbner ud på gangen. Eller til at lukke for gennemgangen mellem to lokaler, der er placeret en suite. Ved brand kan brandskydedøren hurtigt lukkes til, så branden får sværere ved at brede sig fra det ene lokale til det andet.

Endelig kan brandskydedøren kan også sættes op på steder, hvor det ikke er hensigtsmæssigt med et bundstykke på dørkarmen, f.eks. fordi døren oftest anvendes af kørestolsbrugere.

Brandskydedøre
Eclisse Scandinavia brandskydedør