12 Års Produktgaranti​

Skandinavisk Design​

Indvendige Skydedøre på mål

Indvendige skydedøre er den praktiske løsning, der giver adgang uden at bruge plads. Samtidig gør døre adgangen mere fleksibel, lige som du får et mere stilfuldt design, og bedre kan integrere din dørløsning. Det gør skydedøre på mål perfekte til alt lige fra dørløsningen til dit klædeskab og til anvendelse i alle boligens rum og værelser. Eller til at opdele større rum med. 

skydedøre fleksibilitet

Indvendige skydedøre er de skydedøre, du har opsat indendørs i din bolig. Enten mellem boligens forskellige rum eller foran f.eks. dit garderobeskab eller walk-in closet. De kan bruges på et hav af forskellige måder og gør det muligt at indtænke en dør-løsning på steder, hvor der enten ikke er plads til en almindelig dør, eller den ville være upraktisk.

Den fleksible væg – eller skydedør

De fleste tænker sikkert på skydedøre i forbindelse med deres garderobeskab. Men indvendige skydedøre kan bruges til så meget mere. F.eks. som den fleksible væg der kan opdele et større rum i mindre – eller som gør det muligt at slå to nabolokaler sammen til et større efter behov. Eller give fleksibel adgang til et af boligens rum. Enten ved at skydedørene er skubbet helt væk, eller at de er lukket mere eller mindre til side.

Disse kan også bruges til f.eks. at adskille køkkenet fra stuen, mens der laves mad. Så bliver stegeos og em i køkkenet, mens du laver maden – og så kan du køre skydedørene til side, når maden er færdig. Eller tænk på, hvor festligt det bliver at køre skydedørene til side og invitere familien ind til det tændte juletræ. Det kan blive en tradition, dine børn og børnebørn vil huske deres barndom for.

Indvendige skydedøre på mål til alle formål

Uanset hvilken indvendig skydedørsløsning du har i tankerne, finder du den helt rigtige løsning hos Eclisse Scandinavia. Vi tilbyder skydedøre på mål og til opsætning både som udenpåliggende, til indbygning eller i glas.

Vi har tænkt på alle de små detaljer, som gør hverdagen nemmere. F.eks. er topskinnen aftagelig, så du nemt kan servicere din skydedør. Også selv om den er monteret inde i væggen. Eventuelle karme kan opsættes efterfølgende, så du undgår at de bliver beskadigede ved montagen af døren – og kan helt undværes, hvis det er den rigtige løsning.

Alle skydedøre er monteret på letløbende vognhjul, der ikke kan køre ud af topskinnen. Det gør det trygt og til en ren leg at åbne selv store skydedørspartier.

Indvendig skydedøre Fås i mange forskellige materialer, design og udførsler

Indvendige skydedøre fra Eclisse Scandinavia fås både som massive, celle- og glasdøre. De kan leveres i alle farver i RAL- og NCS-skalaen og med karmsnit tilpasset 100 % til dine ønsker både med og uden tilsætningsgerigter som afslutning.

Dørene kan også opdeles i flere forskellige enkeltdøre, så du kan dække en bredere flade, end der er plads til at have placeret i eller langs med de tilstødende vægge. Mulighederne er kort sagt næsten uendelige – og i praksis er det oftest kun fantasien og de fysiske rammer omkring denne type døre, der sætter grænserne for, hvad der er muligt med en indvendig skydedør fra Eclisse Scandinavia.

skydedøre illustration

Nem montage og 12 års produktgaranti

Alle skydedøre leveres færdigtilpassede, og klar til montage direkte fra fabrikken. Der følger en udførlig og letforståelig montagevejlednin