12 Års Produktgaranti​

Skandinavisk Design​

Automatisk skydedør

Med en automatisk skydedør fra Eclisse Scandinavia, får du en både smart, intelligent og praktisk dørløsning, der gør din hverdag meget nemmere. Samtidig får du en skydedørsløsning, der vil imponere både gæster og brugere, samt løse en række praktiske problemer og udfordringer i hverdagen – f.eks. hvis du skal gennem skydedørene med hænderne fulde. Se vores udvalg, og kontakt os i dag, så vi kan komme i gang med at designe din automatiske skydedørsløsning.

En automatisk skydedør kan gøre hverdagen nemmere i masser af situationer. Både i hjemmet, på jobbet, i butikken og på offentlige steder.

Med automatiske skydedøre fra Eclisse Scandinavia kan du finde den rigtige løsning til alle de steder og situationer, hvor det vil være praktisk, at skydedøren kan åbne af sig selv. Enten ved hjælp af et let tryk på en kontakt eller en fjernbetjening. Eller helt automatisk, når døren registrerer, at du gerne vil igennem.

Vælg mellem fire forskellige typer automatiske skydedøre

Hos Eclisse Scandinavia kan du vælge mellem fire forskellige typer af automatiske skydedøre:

  • Udenpåliggende skydedør med dobbelt automatik – perfekt til eksisterende døråbninger eller steder, hvor der er brug for en stor døråbning, og det ikke er muligt at indbygge skydedøren i væggen eller opsætte en skalmur.
  • Udenpåliggende skydedør med enkelt automatik – den ideelle løsning til en eksisterende døråbning, eller hvor der kun er behov for en enkeltdør, og der ikke er plads til at opsætte en skalmur eller det er umuligt at indbygge skydedøren i væggen.
  • Skydedør til indbygning med dobbelt automatik – et godt valg til store døråbninger, hvor der er mulighed for at indbygge skydedøren i væggen eller i en skalmur.
  • Skydedør til indbygning med enkelt automatik – det rigtige valg til mindre døråbninger, hvor skydedøren kan indbygges i væggen eller gemmes væk bag en skalmur.

Vælg mellem flere forskellige typer af dørplader

Du har mange forskellige muligheder for valg af dørplade til din automatiske skydedør. Hvilken der er den rigtige, afhænger helt og holdent af, hvor skydedøren skal sidde, og hvilken stil du ønsker.

Vælg mellem:

  • Dørplader i celle- eller massiv opbygning, der kan males i en hvilken som helst NCS- eller RAL-farve. Eller beklædes med træfinér eller laminat.
  • Dørplader i højtrykslaminat med forsegling til vådrum. Disse kan også fås i NCS- eller RAL-farver eller med træ- eller anden laminat.
  • Dør i glas til f.eks. indgangspartier, mødelokaler eller andre steder, hvor der er behov for at kunne se eller få lys gennem skydedøren – eller hvor det giver det bedste design.


Til automatiske skydedøre til indbygning kan du vælge blændkarme i enten ovntørret limtræ, MDF-plade eller i omviklet stål.

Alle skydedøre anvender en særlig magnetisk teknologi til åbning og lukning, som gør dem ekstremt støjsvage og letkørende under drift.