• 12 års produktgaranti​
  • Skandinavisk design​

Push og Go: Ved hjælp af en let manuel impuls på dørhåndtaget, starter systemet automatisk en åbningscyklus. Skydedøre med automatik kan tilbydes med flere forskellige åbn/luk-lås funktioner, f.eks. radar, kontakt eller fjernbetjening. Ring for nærmere information.
I tilfælde af strømsvigt arbejder automatikken manuelt, eftersom der ikke er nogen mekaniske elementer. Det giver samtidig døren en glidende og støjsvag bevægelse, og er en sikkerhed for, at døren altid er funktionel i alle situationer. Denne single skydedør med automatik anvendes ofte ved sygehuse, plejeboliger, toiletter mm.

Der kan tilbydes blændkarm i enten ovntørret limtræ, MDF eller omviklet stål, som kan tilbydes i flere forskellige farver iht. Ral- og NCS-kode. Denne single skydedør kan vælges med dørplader i celle eller massiv opbygning, og i en farve efter Ral- eller NCS-kode. Maksimal vægt for dørpladen er 80 kg.
Dørpladerne kan også leveres i højtrykslaminat med forsegling til vådrum, eller med den ønskede finér eller glas.

NB! Som standard, hvis andet ikke er aftalt, vil skydedørsplade ved automatik stå 50 mm fremme i passagen. Tag en snak med os, omkring dine ønsker.

ECLISSE tilbyder også skydedøre på mål.

Vægtykkelse – Se under tegning + målskema.